неділю, 21 червня 2020 р.

Листівки незвичайної форми від Інни Бензель

Всім, доброго дня!
     Довго думала, яка ж форма листівок має бути для нашого завдання «Листівки незвичайної форми». Дівчата натворили такої краси, що просто вау! І я вирішила зробити не листівку у вигляді чогось, а перевернути сам формат😃 що з цього вийшло давайте подивимося !
 

  Зробила аж три. Хочу щоб ви звернули увагу як гарно поєднуються матеріали із різних колекцій, бо наміксувала я всього. Розмір 9*15 ну і вушка стирчать ще на 9 см😃
      Пропоную роздивитися детальніше


     Використала лист із базової колекції "Колір морський", лист "Мереживо на бежевому" із колекції "Мереживо весни", епоксидна наклейка в металі, калька з кольоровим зображенням №1, Троянди, картинки для вирізання "Листочки" та "Метелики в бакитному".


     Використала листи із колекції "Мереживо весни", Камея роза з прозорої смоли бузкова, картинки для вирізання "Польові квіти", клей "Фокус" та висічки метелики "Блакитні мрії".

     Використала лист із базової колекції "Колір блакитний"лист в горошок із колекції "Ніжні мрії", прозора рамка з смоли №4 (блакитна), картинки для вирізання "Чайна троянда в бакитному".

   Дякую за увагу! Всього найкращого і до нових зустрічей!


Немає коментарів:

Дописати коментар