середу, 25 вересня 2019 р.

вівторок, 24 вересня 2019 р.

Подарункові коробочки від Інни Бензель.

Доброго всім дня!
     Сьогодні з вами, я Інна Бензель, буду намагатися надихнути на створення чогось нового.
    У мене створилися коробочки для грошей. Але зробила я їх достатньо високими і внутрішнє дно просто вставила щоб в коробочку можна було покласти якийсь маленький подарунок і тоді коробочка перетвориться на подарункову))

суботу, 21 вересня 2019 р.

Миті, які надихають з Інною Бензель.

Всім привіт!
      Сьогодні про миті, які мене надихають буду розповідати вам я, Інна Бензель.
    Насправді надихає мене багато чого, а творити можу лише в гарному настрої. А настрій гарний коли всі поряд задоволені. Тоді ніхто не чіпає і можна творити в задоволення))) А якщо серйозно то надихають мене звичайно мої донечки. І тому для нашого завдання "Миті, які надихають" я створила сторінку з моєю найменшою донечкою Міланою. Вона щиро, по-дитячому радіє всьому! От і сторіночка про те як ми були в контактному зоопарку і раділи всьому що бачили навкруги.
     Допомагали мені в роботі наші шикарні матеріали. Папір та вирізалки з колекції "Мереживо весни", висічки метелики.

середу, 11 вересня 2019 р.

Мгновение, которое вдохновляет от Виктории Рудман.

Привет всем!
Наше задание такое ... ммм... вкусное для творческой души))
Что меня вдохновляет? Много чего! Но в своей работе я решила раскрыть всего два источника вдохновения - книги и осень...♥
Это холст, выполненый на одном дыхании...


Как приятно иметь в запасе дня  (или ночи) минутку на чтение книги. Не аудио, а настоящей, бумажной... А еще когда за окном осень и дождик, а ты дома с теплым чаем... Идеально)

вівторок, 10 вересня 2019 р.

Результаты задания "Усы, лапы, хвост - вот мои документы".

Добрый день дорогие наши участники задания и читатели блога. 
Сегодня мы к вам с результатами задания Усы, лапы, хвост - вот мои документы.  
Сколько нежности с друзьями нашими меньшими вы нам показали. Чудо. 
Спасибо всем за участие в нашем задании :). 


Наш ТОП :)


понеділок, 9 вересня 2019 р.

Фото коробка "Мгновения, которые вдохновляют". Вдохновение от Татьяны Тарасюк


Всем огромный привет! 
Сегодня с Вами Татьяна Тарасюк, и хочу я показать Вам фото коробочку. На фото коробочке разместились 4 фото, которые по желанию можно будет со временем поменять.
Коробочка выполнена с нуля из переплетного картона, за декорирована скрап бумагой из коллекции "Эко" и сверху на коробочке уютно разместилась прекрасная ручка.
Давайте посмотрим что же у меня получилось.

пʼятницю, 6 вересня 2019 р.

Натхнення від Запрошенного Дизайнера Олени Шевченко.

Всім привіт! Сьогодні з вами Олени Шевченко.
 

Дуже дякую за запрошення в гості і можливість творити для такого цікавого завдання "Мить, яка надихає". Зізнатися чесно, воно стало для мене просто порятунком від безжальної творчої кризи, яка десь з місяць ніяк не хотіла мене відпускати. А як тільки я отримала завдання, ніби сама собою в руках опинилась картинка з лавандою і дуже красивим мотивуючим висловом: «Коли дощить, шукай райдугу. Коли темно, шукай зірки ». І ніби від душі відлягло, і хмари розійшлися. Творче натхнення – то моя райдуга і мої зорі. Тільки воно здатне мене заспокоїти, розрадити, наповнити життя змістом і сенсом. А ще ця робота про вміння чекати і мінливість нашого життя. Дочекатися цвітіння улюбленої лаванди і встигнути насолодитися її швидкоплинною красою. Дочекатися кращих часів, коли всі проблеми і незгоди залишаться позаду, і вміти радіти тим маленьким буденним приємностям, на які ми часто не звертаємо увагу.


Для завдання "Мить, яка надихає" я зробила коробочку-книгу. В ній можна зберігати фото щасливих моментів або різні дрібнички, які нагадують про щось дуже хороше, що вселяє надію в те, що все буде добре.

Для створення фону коробочки я використала трафарети від ТМ ЄК. Один з трафаретів допоміг мені зобразити краплі дощу. А зоряне небо символізують конверт з глітерним покриттям і шматочок фольги від шоколадки. В декорі приймає участь квіткова фішка в дерев’яній оправі. А в середині коробочки можна побачити папір з колекції «Рожеві мрії». Без уваги не залишилась і спинка коробочки – її прикрашає висічка-чіпборд Годинник з колекції «Аліса».

четвер, 5 вересня 2019 р.

середу, 4 вересня 2019 р.

ГАЛЕРЕЯ ВЕРЕСНЯ!


Всім привіт!! 
Сьогодні ми оголошуємо переможця нашої ГАЛЕРЕЯ СЕРПНЯ 

Дякуємо всім учасникам за ваше натхнення, спасибі за використання матеріалів від приголомшливого виробника  ТМ ЕК



У галереї робіт, кожен місяць, ви виставляєте свої нові роботи !!! 
Які створили протягом місяця з продукції ТМ Євгенії Курдібановской в ​​незалежності від нашого завдання. 
Ми чекаємо :)!!!!!!


неділю, 1 вересня 2019 р.

Мгновение, которое вдохновляет. Задание №52.

Привет - привет!!
   Мгновение, которое вдохновляет какое оно? Что вдохновляет вас? Какое мгновение хотели бы сохранить вы, наши дорогие читатели?
Наша дизайн-команда показала вам, что вдохновляет нас и приглашаем принять участие в задании сентября Мгновение, которое вдохновляет. 

Ждем любые ваши работы, до 30 сентября включительно, без ограничения, единственное будет Обязательный Элемент - любая фотография или картинка, но это же не сложно :). 

По правилам блога ТМ "ЕК" к участию принимаются новые, 
созданные после публикации задания, работы!!!